Trappslipning

Trappan blir som ny

Förmånliga priser
Vi får din gamla trappa att bli som ny, till en bråkdel av priset mot vad en ny trapp kostar att köpa. Oavsett om den är belagd med en heltäckningsmatta eller en i plast, tar vi bort det gamla! Vi erbjuder förmånliga priser. Det finns nog ingen trappa som vi inte kan slipa! Det spelar ingen roll vilket träslag trappen är i, vi har en lösning oavsett!
 
Att tänka på

Det blir mycket damm, men för oss är det inget problem då vi har den utrustning som behövs för att ta hand om dammet. Vissa trappor dammar mer än andra, till exempel dem som är fernissade. När det kommer till slipning av plansteg dammar dessa inte så mycket tack vare att slipmaskinen får en bra anläggningsyta, Andra delar av trappen tenderar att damma mer. Vi kan även lacka med det utmärkta medlet, Bona Traffic Antislip.

Trappans olika delar

Plansteget
Planstegen är den del man går på. Okomplicerad att slipa.
 
Vagnstycket
Detta är sidorna och kan bestå av många olika material. I vissa fall kan materialet vara för tunt för en slipning, men då ingenting är omöjligt för oss så hittar vi på en annan lösning!
 
Sättstege
Denna del finns under plansteget, och precis som vagnstycket, så kan den vara för tunn för att slipa.

Offertförfrågan

Kontaktformulär
Vilken tjänst?
Vilken ytbehandling önskas?
Golvtyp
Vem utförs det åt?
När ska det börja?

Kontakta oss för fri rådgivning fri golvbesiktning humana priser offert inom 24 timmar

Drott Golvservice |  Suletorp 4, 364 93 Alstermo |  Mobil: 0708-78 78 01  |   WhatsApp: 0708-78 78 01 |  owe.frodin@drottgolv.se  |  info@drottgolv.se