Golvslip lönn Nybro

Golvslip lönn Nybro

Befinner du dig i Nybro eller dess omnejd kan du erhålla vår hjälp med golvslip av golv i lönn. Att slipa golvet är ett enkelt sätt att ge det ett nytt utseende, utan att behöva byta och lägga nytt golv. Här hos oss får du hjälpen du behöver!

Få tillbaka lystern

Vad är vackrare än välskötta lackade trägolv, oljade, eller hårdvaxoljade golv? Vi slipar, pigmenterar, oljar och lackar till exempel massiva plankgolv, fisk- eller mosaikparkett, furugolv, lönn- och grangolv, kort och gott de flesta slags trägolv. Golvslip för nämligen att den forna lystern i golvet kommer tillbaka. Ett gammalt golv kan därmed bli som nytt igen, samt att livslängden blir längre. Det lönar sig att slipa golvet!

Hur ofta behövs golvslip?

Hur ofta ska då ett golv slipas? Det varierar beroende på träslag, men rent allmänt är ungefär en gång var tionde år att rekommendera. Efter slipningen behövs en ytbehandling, även detta är vi behjälpliga med.

Golvslip lönn Nybro
Kvalitetsprodukter
Endast det bästa är gott nog! Därför kommer aldrig någonting annat är kvalitetsprodukter användas när vi installationsbehandlar, grundbehandlar eller underhåller lönngolv. Produkterna är från några av de allra bästa golvvårdsleverantörerna på marknaden. Vi talar om Bona, Saicos, Osmo, Timberex m.fl. Produkter som innehåller så lite lösningsmedel som möjligt, i vårt arbete tänker vi på miljön!
 
Hur går golvslip till?
Vi jobbar med en stor portion kärlek till både golvet och hantverket. Vi använder utrustning som bandslipmaskiner, kantmaskiner, och rondellslipmaskiner, samt olika hörn- och kantmaskiner. Vid en ytbehandling grundar vi golvet innan toppoljan poleras, eller så appliceras minst två lager topplack på grundlacken. När det gäller behandlingen på golvet efter slipning går den göra på många olika sätt. Den vanligaste är att olja, hårdvaxolja eller lacka golvet i naturligt utseende för att bevara den genuina träkänslan. Det går även att färga eller pigmentera golvet, från ljusaste vitt till komplett svarta golv.
 
Kundens önskemål och behov
Det är alltid kundens och golvets behov som är i fokus, men vi bistår mer än gärna med råd. Ibland räcker det med mindre reparationer, som t.ex. att byta några parkettstavar till att slipa golv, hörn och kanter i flera steg.
 
Anlita oss – steg för steg
Skicka in en offertförfrågan. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Om du bestämmer dig för att anlita oss för golvslip av golv i lönn tar det ungefär två veckor från beställning tills dess att vi påbörjar arbetet. När vi är klara säkerställer vi att du är nöjd med resultatet, därefter sänder vi fakturan. Det är alltid fem års garanti på utfört arbete. Med vårt arbete utgår vi från Alstermo i Småland men vi arbetar även i dess närområde, däribland Nybro. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål.

Kontakta oss

Kontaktformulär
Vilken tjänst?
Vilken ytbehandling önskas?
Golvtyp
Vem utförs det åt?
När ska det börja?

Drott Golvservice |  Suletorp 4, 364 93 Alstermo |  Mobil: 0708-78 78 01  |   WhatsApp: 0708-78 78 01 |  owe.frodin@drottgolv.se  |  info@drottgolv.se