Golvrenovering

Nytt utseende

Precision och skicklighet
Ett golv kan skadas på många olika sätt och få fuktskador, lamellsläpp eller djupa jack och hack. Vattenskador, slagmärken eller repor, vi fixar skadorna! Efter en gratis undersökning så avgör vi vad som behöver göras. Efteråt kan man oftast inte se att golvet är renoverat. Att jobba med precision och skicklighet, det gör att slutresultatet blir fantastiskt! Vi tar hänsyn till en mängd olika faktorer som träets skick, hur torrt det är, vilken hårdhet det har och vilka tidigare arbeten som är gjorda.
 
Byt ut delar av golvet som är trasiga
Gör det enkelt, inte komplicerat. Ibland räcker det att byta ut enstaka parkettstavar eller golvbrädor. Dock kommer hela golvets yta behöva slipas för att helheten ska se bra ut.
Vi renoverar och reparerar ditt parkettgolv, brädgolv, trappa.
Du kan med fördel anlita oss för att renovera ditt trägolv. Vi är ett företag som kan reparera de stavar som är i behov av att bytas, kan slipa hela golvet på ett dammfritt sätt och kan utföra en ytbehandling efter avslutad slipning. Allt detta faller in under Rot-avdraget och det ger dig en förmånlig skatterabatt motsvarande 30% av den totala arbetskostnaden. Material som används bär ingen större kostnad så det handlar inte om något kostsamt projekt. Du får ett nytt golv för en bråkdel av pengarna, helt enkelt. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!
Här går vi igenom hur man bäst lagar en fuktskada på ett parkettgolv. Ett parkettgolv är – liksom andra trägolv – väldigt känsligt mot fukt och vatten.
 
Fuktskada på parkettgolvet
En fuktskada kan förstöra ett i övrigt vackert golv – även om det bara handlar om en mindre del av golvet. Det hela är också svårt att komma undan. Livet ska levas, med allt vad det innebär. Du kanske spiller något, dina barn leker med vatten eller också kan exempelvis en blomvas stå och droppa över golvet.
 

Det handlar även om att ge ett bra skydd. Ser man till exempelvis lack så ger det ett hård skydd som skonar golvet från allehanda spill och mindre smällar. Det intryck man får blir emellertid lite glansigt och inte fullt lika harmoniskt. Vad gäller olja som ytbehandling så får man det motsatta: man får ett varmt, harmoniskt och inbjudande golv – men där skyddet inte alls är lika bra. Det finns även ett mellanting i form av hårdvaxolja som både skyddar och ger lite mjukare framtoning.

 

Det är värt att tänka på och kanske dels utgå från den egna familjesituationen och dels utifrån rummets potentiella slitage innan man väljer ytbehandling.

 
Så här lagar vi golvet efter en fuktskada
Med det sagt så tittar vi närmare på hur man ska agera om det kommit en fuktskada på en parkett. I de flesta fall handlar det om mindre skador och sådana går ofta att reparera med relativt enkla medel. Om det skulle vara en större fuktskada – exempelvis en vattenskada – så kan det finnas ett värde i att kontakta Drott Golvservice för vidare vägledning.
 

Där kan det vara både ekonomiskt- och estetiskt försvarbart att byta ut golvet snarare än att ge sig i kast med att försöka laga och reparera skadan i fråga. Som sagt: ta gärna hjälp av Drott Golvservice vid bedömningen av detta

Ytskiktet är viktigt och innan vi går vidare så ska vi peka på vikten av att välja rätt ytbehandling. Vid val av ytbehandling – efter en golvslipning – så bör man inte enbart tänka på det rent estetiska. Utan även också det rent praktiska. Ytbehandlingen lyfter ett golv till nya höjder och ger ett estetiskt lyft.

Lägsta pris – Vi erbjuder trägolvslipning till konkurrenskraftiga priser utan att snåla på kvaliteten.
 
Vi slipar och behandlar alla typer av trägolv med alla olika förekommande ytbehandlingar. Självklart kommer vi även till dig som behöver få hjälp att slipa golvet och som bor utanför Småland. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål.
Vill du att vi ska slipa, laga och lacka ditt golv? Kontakta oss för kostnadsfri offert eller mer information.
 Vi behöver alltid se en bild på golvet för att kunna lämna ett pris. Samt detaljerade bilder på golvskador.
ROT-avdrag för golvslipning i Alstermo, Nybro, Kalmar, Växjö, Småland,
Golvslipning berörs av ROT-avdraget eftersom det hör till husarbeten. Du som privatperson får alltså en skattereduktion på 30 procent av arbetskostnaden, det resterande står Skatteverket för.
 
Drott Golvservice får ditt gamla trägolv att se ut som nytt, beställ golvslipning redan idag.

Gratis offertförfrågan

Kontaktformulär
Vilken tjänst?
Vilken ytbehandling önskas?
Golvtyp
Vem utförs det åt?
När ska det börja?

Kontakta oss för fri rådgivning fri golvbesiktning humana priser offert inom 24 timmar

Drott Golvservice |  Suletorp 4, 364 93 Alstermo |  Mobil: 0708-78 78 01  |   WhatsApp: 0708-78 78 01 |  owe.frodin@drottgolv.se  |  info@drottgolv.se