Drott Golvservice

Vi är det perfekta valet av företag när det kommer till golvservice! Och inte bara det! Vi erbjuder en lösning riktat till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, byggföretag, kommuner, statliga verk så att de med vår hjälp kan lägga kraft och energi på sin kärnverksamhet. Vi tar nämligen hand om all golvservice såsom slipning och ytbehandling av alla slags trägolv och trappor.  Även underhåll av alla slags trägolv så som oljebehandlingar, målning, lackering, oljevax, etc samt maskinrengöring och polishbehandlingar av hårda golv såsom  plast, vinyl, lenoleumgolv, etc. 

 

Varje kund är unik

Vi vet verkligen att olika personer och företag har behov som skiljer sig åt! Vi har respekt för det unika hos var och en och tar fram en plan som är till belåtenhet. Respekt, lyhördhet och vänlighet, det är tre ledord som vi alltid arbetar utefter när det kommer till kundbemötande. Varje kunds krav och önskemål specificeras och fastställs i ett kontrakt innan arbetet påbörjas, för att vi sedan ska kunna leverera ett jobb i toppklass!

 

Se våran Integritetspolicy

Allt Inom Golv

Inom vårt företag finns en omfattande kunskap om golv och golvarbeten. Dessutom besitter vi mångårig erfarenhet. Detta gör att vi kan erbjuda hjälp med det mesta inom området golv.

Nöjda Kunder

För oss är det viktigt att du som kund blir helt nöjd med både vår service och arbetet vi utför. Därför arbetar vi alltid målinriktat och med stor noggrannhet, allt för att kunna leverera god service till våra kunder.

Lite Extra, Lite Mer

Vi erbjuder kvalitetstjänster där vi alltid gör allt och lite till. Med målet att göra samtliga kunder helt nöjda gör vi alltid det där lilla extra. Därtill anpassar vi också arbetet efter kunden önskemål och behov.

Drott Golvservice |  Suletorp 4, 364 93 Alstermo |  Mobil: 0708-78 78 01  |   WhatsApp: 0708-78 78 01 |  owe.frodin@drottgolv.se  |  info@drottgolv.se