Golvvård Växjö

Golvvård Växjö

Ett golv – 1000 möjligheter

Låt oss hjälpa dig i eller i närheten av Växjö med golvvård. Det finns nog 1000 olika sätt att behandla ett slipat trä- eller parkettgolv på. Näväl, i alla fall går det göra på många olika sätt! Det är mycket en fråga om tycke och smak, även om man naturligtvis ska ta hänsyn till vilket slags golv det är frågan om. Då vi går och står på våra golv dagligen samlas smuts och mikroorganismer i  golvens olika delar. Med ”gamla” metoder är det i stort sett omöjligt att bli av med det, men det finns som tur är nya metoder som är perfekta för detta ändamål. Dessutom får golvägaren en betydligt mer lättstädad golvyta.
 
Vilken metod ska man välja?
Det beror på städfrekvens, slitage, miljö och medel som använts på nuvarande golvyta. Linoleum är fantastiska halvhårda golv, går att få i nyskick med de rätta metoderna. Dessa halvhårda golv finner vi i kontors- och hemmiljöer, industrier, vårdinrättningar med mera och vi utför behandlingar till alla dessa. Inte nog med det, vi har ett nära samarbete även städfirmor och även företag inom Facility Management (FM), genom att erbjuda entreprenad inom golvvård hos deras kunder.

Golvvård Växjö

Fina golv långt in i framtiden
Totalrenovering av linoleumgolv med en efterföljande beläggning av polish kräver flera års erfarenhet. Ett bra grundarbete är a och o där man avlägsnar all gammal polish. Gjort utifrån konstens alla regler med efterföljande daglig skötsel, så håller sig dessa golv fina in i framtiden. Även plastgolv behöver vård och daglig skötsel. Vi kan plastgolv lika bra som andra golv! Plastgolv finns i många olika utseenden, men trä- eller parkettmönster bland annat. Dessa golv finns ofta i butiker, vi hjälper till att underhålla dem.
 
Endast de bästa produkterna
Vi använder bara de bästa produkterna från välkända märken som Gipeco, Wetrok, Diversey, m.fl. Miljömärkta golvvårdskemikalier med så lite miljöpåverkan som möjligt är vad vi alltid strävar efter att använda. Golvtillverkare som exempelvis Forbo och Tarkett samarbetar vi med. Det är rekommenderat med ett periodiskt underhåll en eller ett par gånger per år. Vi utför då en grundlig  rengöring, lägger ny vaxbeläggning och polerar golvet eller tillför polish så att golven återfår sin vackra glans.
 
Kontakta oss redan idag för att få vår hjälp med golvvård. Med vårt arbete utgår vi från Alstermo i Småland men vi åtar oss även uppdrag i dess närområde, däribland Växjö.
Golvvård Växjö

Kontakta oss

Kontaktformulär
Vilken tjänst?
Vilken ytbehandling önskas?
Golvtyp
Vem utförs det åt?
När ska det börja?

Drott Golvservice |  Suletorp 4, 364 93 Alstermo |  Mobil: 0708-78 78 01  |   WhatsApp: 0708-78 78 01 |  owe.frodin@drottgolv.se  |  info@drottgolv.se