Trapprenovering

Ekonomiskt och miljövänligt

Att renovera en trappa är billigare än att köpa en ny, och sparar även på miljön. Heltäckningsmattor eller linoleummattor är vanliga beläggningar i äldre trappor. Dessa slits med tiden och luggslitna, smutsiga och nedtrampade mattbeläggningar i trappor gör ingen glad! När vi avlägsnar dessa beläggningar vet man aldrig på förhand vilket skick det är under! Trätrappor finns i en uppsjö. Vi har fasta priser för slipning oavsett träslag, men beroende på vilken eller vilka delar av trappan som behöver slipas, så kan priset variera.

Plansteg och sättsteg
Plansteg är den den vågräta yta man sätter foten på, sättsteg den del man kan slå tårna i, Ramen som bär upp trappan kallas vagnstycke.

Underhåll din trappa

När du anlitar oss för att slipa din trappa så gör vi det med dammfri trappslipning – våra slipmaskiner är kopplade till en dammsugare för ett dammfritt, luktfritt och trivsamt resultat.

Lägsta pris – Vi erbjuder trappslipning till konkurrenskraftiga priser utan att snåla på kvaliteten.
Vi slipar och behandlar alla typer av trätrappor med alla olika förekommande ytbehandlingar. Självklart kommer vi även till dig som behöver få hjälp att slipa trappa och som bor utanför Småland. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål.

Vill du att vi ska slipa din trappa? Kontakta oss för kostnadsfri offert eller mer information. Vi behöver alltid se en bild på trappen för att kunna lämna ett pris.

Drott Golvservice får din gamla trappa att se ut som ny.
Beställ Trappslipning redan idag. Ring 010-222 77 00

Gratis offertförfrågan

Kontaktformulär
Vilken tjänst?
Vilken ytbehandling önskas?
Golvtyp
Vem utförs det åt?
När ska det börja?

Kontakta oss för fri rådgivning fri golvbesiktning humana priser offert inom 24 timmar

Drott Golvservice |  Suletorp 4, 364 93 Alstermo |  Mobil: 0708-78 78 01  |   WhatsApp: 0708-78 78 01 |  owe.frodin@drottgolv.se  |  info@drottgolv.se