Golvslipning

Kvalitativ golvslipning

Få tillbaka lystern

Vad är vackrare än välskötta lackade trägolv, oljade, eller hårdvaxoljade golv? Vi slipar, pigmenterar, oljar och lackar till exempel massiva plankgolv, fisk- eller mosaikparkett, furugolv, grangolv, kort och gott de flesta slags trägolv. Det är nämligen så att golvslipning gör att den forna lystern kommer tillbaka. Ett gammalt golv kan bli som nytt igen, samt att livslängden blir längre. Det lönar sig att slipa golv! Det finns många olika slags trä som golv är tillverkade i.

Hur ofta behövs golvslipning?

Hur ofta ska då ett golv slipas? Det varierar beroende på träslag, men rent allmänt är ungefär en gång var tionde år att rekommendera. Efter slipningen behövs en ytbehandling, även detta är vi behjälpliga med.

Kvalitetsprodukter
Endast det bästa är gott nog! Därför kommer aldrig någonting annat är kvalitetsprodukter användas när vi installationsbehandlar, grundbehandlar eller underhåller trägolv. Det är rekommenderat ifrån branschexperter att trägolv ska underhållas med jämna mellanrum, vanligtvis en gång per år. Produkterna är från några av de allra bästa golvvårdsleverantörerna på marknaden. Vi talar om Bona, Saicos, Osmo, Timberex m.fl. Produkter som innehåller så lite lösningsmedel som möjligt, vi tänker på miljön!
 
Hur går jobbet till?
Vi jobbar med en stor portion kärlek till golven och hantverket. Vi använder utrustning som bandslipmaskiner, kantmaskiner, och rondellslipmaskiner, samt olika hörn- och kantmaskiner. Vid en ytbehandling grundar vi golvet innan toppoljan poleras, eller så appliceras minst två lager topplack på grundlacken. När det gäller behandlingen på golvet efter slipning går den göra på många olika sätt. Den vanligaste är att olja, hårdvaxolja eller lacka golvet i naturligt utseende för att bevara den genuina träkänslan. Det går även att färga eller pigmentera golvet, från ljusaste vitt till komplett svarta golv.
 
Kundens önskemål och behov
Det är alltid kundens och golvets behov som är i fokus, men vi bistår mer än gärna med råd. Ibland räcker det med mindre reparationer, som t.ex. att byta några parkettstavar till att slipa golv, hörn och kanter i flera steg.
 
Rotavdraget
Om du är en privatperson kan du många gånger vara berättigad till skatteavdrag enligt rot, när vi jobbar med dina golv. Eftersom golvslipning är en del av husarbeten, vilket gör att du som kund har möjlighet att nyttja 30% av arbetskostnaden. Under ett år kan du som privatperson nyttja 50 000kr i rotavdrag, detta gäller per person och år. Läs mer på Skatteverkets hemsida som du kommer till här.
 
Anlita oss – steg för steg
Skicka in en offertförfrågan. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Om du bestämmer dig för att anlita oss tar det ungefär två veckor från beställning tills dess att vi påbörjar arbetet. När vi är klara säkerställer vi att du är nöjd med resultatet, därefter sänder vi fakturan. Det är alltid fem års garanti på utfört arbete.

Gratis offertförfrågan

Kontaktformulär
Vilken tjänst?
Vilken ytbehandling önskas?
Golvtyp
Vem utförs det åt?
När ska det börja?

Kontakta oss för fri rådgivning fri golvbesiktning humana priser offert inom 24 timmar

Drott Golvservice |  Suletorp 4, 364 93 Alstermo |  Mobil: 0708-78 78 01  |   WhatsApp: 0708-78 78 01 |  owe.frodin@drottgolv.se  |  info@drottgolv.se