Dammfri parkettslipning Öland

Dammfri parkettslipning Öland

Befinner du dig på Öland eller dess omnejd kan du erhålla vår hjälp med dammfri parkettslipning. Att slipa golvet är ett enkelt sätt att ge det ett nytt utseende, utan att behöva byta och lägga nytt golv. Här hos oss får du hjälpen du behöver!
 
Precision och skicklighet
Ett golv kan skadas på många olika sätt och få fuktskador, lamellsläpp eller djupa jack och hack. Vattenskador, slagmärken eller repor, vi fixar skadorna! Efter en gratis undersökning så avgör vi vad som behöver göras. Efteråt kan man oftast inte se att golvet är renoverat. Att jobba med precision och skicklighet, det gör att slutresultatet blir fantastiskt! Vi tar hänsyn till en mängd olika faktorer, så som träets skick, hur torrt det är, vilken hårdhet det har och vilka tidigare arbeten som är gjorda.
 
Byt ut delar av golvet som är trasiga
Gör det enkelt, inte komplicerat. Ibland räcker det att byta ut enstaka parkettstavar eller golvbrädor. Dock kommer hela golvets yta behöva slipas för att helheten ska se bra ut. Vi anpassar helt enkelt arbetet utifrån ditt golv och dess skick.
Dammfri parkettslipning Öland
Dammfri parkettslipning Öland
Renovering och reparation av parkettgolv
Drott Golvservice erbjuder parkettslipning till konkurrenskraftiga priser utan att snåla på kvaliteten. Vi slipar och behandlar alla typer av trägolv med alla olika förekommande ytbehandlingar. Med vårt arbete utgår vi från Alstermo i Småland men vi arbetar även i dess närområde, däribland Öland. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål.
 
Du kan med fördel anlita oss för att renovera ditt trägolv. Vi är ett företag som kan reparera de stavar som är i behov av att bytas, kan genomföra en dammfri slipning och kan utföra en ytbehandling efter avslutad parkettslipning.
 
Fuktskada på parkettgolvet
En fuktskada kan förstöra ett i övrigt vackert golv – även om det bara handlar om en mindre del av golvet. Det hela är också svårt att komma undan. Livet ska levas, med allt vad det innebär. Du kanske spiller något, dina barn leker med vatten eller också kan exempelvis en blomvas stå och droppa över golvet.
 

Det handlar även om att ge ett bra skydd. Ser man till exempelvis lack så ger det ett hård skydd som skonar golvet från allehanda spill och mindre smällar. Det intryck man får blir emellertid lite glansigt och inte fullt lika harmoniskt. Vad gäller olja som ytbehandling så får man det motsatta: man får ett varmt, harmoniskt och inbjudande golv – men där skyddet inte alls är lika bra. Det finns även ett mellanting i form av hårdvaxolja som både skyddar och ger lite mjukare framtoning.

 
Laga golvet efter en fuktskada
I de flesta fall handlar det om mindre skador och sådana går ofta att reparera med relativt enkla medel. Om det skulle vara en större fuktskada, exempelvis en vattenskada, så kan det finnas ett värde i att kontakta oss på Drott Golvservice för vidare vägledning. I dessa fall kan det nämligen i vissa fall vara ett bättre alternativ att byta ut golvet. Hör som sagt med oss så hjälper vi att hitta den bästa lösningen för dig och ditt golv.
 
Vill du på Öland att vi ska slipa, laga och lacka ditt golv? Kontakta oss för kostnadsfri offert eller mer information.
 
Drott Golvservice får ditt gamla trägolv att se ut som nytt, beställ dammfri parkettslipning redan idag.

Kontakta oss

Kontaktformulär
Vilken tjänst?
Vilken ytbehandling önskas?
Golvtyp
Vem utförs det åt?
När ska det börja?

Drott Golvservice |  Suletorp 4, 364 93 Alstermo |  Mobil: 0708-78 78 01  |   WhatsApp: 0708-78 78 01 |  owe.frodin@drottgolv.se  |  info@drottgolv.se